Troeven


De ruimtes

Hoe je een eenvoudig landhuis in zijn waarde laat en ondertussen toch een bescheiden tempeltje van de goede smaak creëert, is een kwestie van visie en vakmanschap. Olivier en Sabrina deden een beroep op interieurbedrijf Coopman uit Passendaele. Cindy Lejeune gaf het project gestalte en opteerde voor comfort en functionaliteit met respect voor de ziel van het gebouw. Het resultaat is een stijlvol geheel waarbij hedendaagse elementen naadloos aansluiten bij uitgekiende retroaccenten. Op het aperitiefverhoogje kan je je rustig laten adviseren bij het maken van je keuze. Wanneer je aan tafel gaat, krijg je het mooie landschap er gratis bovenop, ongeacht waar je je bevindt. Het zonnige tuinterras gaat ongemerkt op in de omgeving en is het gedroomde decor voor uitgebreid genieten en relaxeren zonder storende decibels. Wanneer het weer het toelaat word je desgewenst op het terras bediend. Dankzij een ruime private parking hoef je niet te tobben waar je de auto kwijt kan en riskeer je bij regenweer geen natte kleren.

De omgeving

Het Doelbos en het glooiende landschap van Zonnebeke doen een beetje denken aan de schilderijen van Pieter Breughel. De rust en de stilte zijn er tastbaar en de natuur krijgt er nog volop kansen. Dit is de streek bij uitstek voor zachte recreatie. Ze staat dan ook hoog aangeschreven bij wandelaars, fietsers en ruiters. De vele bezienswaardigheden in de wijde omtrek, die niet zelden met de Grote Oorlog vandoen hebben, zijn een onbetaalbare surplus. Hierbij denken we spontaan aan de vele militaire begraafplaatsen en het In Flanders Fields Museum maar er is meer. Uitbundige bestemmingen als het Bellewaerdepark, historische stadjes als Ieper, Wervik, Poperinge, Diksmuide, Veurne, Belle en Cassel zijn evenzoveel pareltjes die van een daguitstap een onvergetelijke belevenis maken. De Franse Westhoek, de zee, de wijngaarden van het Heuvelland… wie biedt er meer?

Contacteer ons vrijblijvend voor uw familie-, verjaardags-, communie-, huwelijks-, personeelsfeest of rouwmaaltijd. In overleg doen we u een voorstel. Restaurant De Nieuwe Polygone is de ideale stop- en rustplaats voor autocars. We bieden u een passend arrangement.