Menu


 Maart
enkel in het weekend

gerookte forel, mascarpone, kruidenkaas

Gele paprika, curry soep

Zeewolf filet aardappel puree met groene kool

Mousse met Grand-Marnier

Koffie of thee met versnaperingen

€ 49 per persoon

 

April

enkel in het weekend

Runds carpaccio, roze peper, parmezaan

Sla met lauw camembert op toast, honing

Varkens haasje, pickelsausje, verse frietjes

Bavarois met sinas appel

Koffie of thee met versnaperingen

€ 49 per persoon

Mei

enkel in het weekend

Asperges op z’en vlaams

Sla met groene boontjes en gerookte eendenborst

Gebakken zeetong, tartaar saus, frietjes

Granité van aardbei

Koffie of thee met versnaperingen

€ 49 per persoon

 

Juni

enkel in het weekend

Carpaccio van gekookte kalf filet, gesauteerde aubergines

Rolletjes van gerookte zalm en dille

Kalf medaillon, witte truffel saus, jonge worteltjes, krieltjes

Ijs gekoelde sabayon

Koffie of thee met versnaperingen

€ 49 per persoon