Menu


 April
enkel in het weekend

Rund carpaccio, roze peper, parmezaan

Veld sla, gelakt buikspek

Piemonté rundsteak, hofmeesterboter, frietjes

Trio van sorbets

Koffie of thee met versnaperingen

€ 51,50 per persoon

 

Mei

enkel in het weekend

sla, en salsa van tomaat

Asperges op z’en vlaams

zeebaars filet, bladspinazie, aardappel puree

Granité van aardbei

Koffie of thee met versnaperingen

€ 51,50 per persoon

Juni

enkel in het weekend

Toast, gerookte zalm, zure room met tuin kruiden

Oud brugge kaas kroketjes

Parelhoen filet, muscat druiven saus, kroketjes

Panna cotta van witte chocolade en rood fruit

Koffie of thee met versnaperingen

€ 51,50 per persoon

 

Juli

enkel in het weekend

Blini’s, holandse maatjes, tuinkers

Zalm filet, soja scheut uit de wok

Kalf medaillon, zacht pickel sausje, gebakken krieltjes

soepje van aardbei, framboos, vanille ijs, pijnboom pitten

Koffie of thee met versnaperingen

€ 51,50 per persoon