Gelegenheidsmenu


Paasmenu Zondag 21 April

 

In hoeve boter gebakken groene asperges, spek, mozzarella

————–

Tongschar filet, kaaskorstje, kruiden garnering

—————

Sorbet van limoen

—————

Kalf rug met verse tuinbonen en jonge wortel, aardappel mousseline

—————

Granité van champagne

—————

Koffie of thee, met versnaperingen

 

61,50 euro pp

 

 

 

 

Moederdag menu, Zondag 12 Mei

Gerookte zalm, gerookte heilbot op toast , zure room en limoen

Mechelse asperges op z’en vlaams

Sorbet van passie vrucht

Zeebaars filet, bladspinazie, jus van garnaal, aardappel puree

Soepje van aardbei, framboos, speculaas ijs

koffie of thee met versnaperingen

 

61,50 euro pp

 

.Vaderdag menu, zondag 16 juni

.

 

.Runds carpaccio, witte truffel mayonaise, rucola

.Witte pens, st jacobs vruchten

.Sorbet van Poire William met z’en liquer

.Parelhoen filet muscat druiven saus, kroketjes

.Ijsgekoelde sabayon vers fruit

.Koffie of thee met versnaperingen

.
.61,50 euro pp